Post by unpableydingro on Feb 7, 2022 6:29:48 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای تبلیغاتی ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D - Knife Assassin 2022 version ▞▞▞
تبلیغات در هر فرصت ممکن. تبلیغات بین هر سطح شکست در یک سطح؟ برای ادامه آگهی را تماشا کنید. آیا نمی خواهید یک تبلیغ را تماشا کنید و فقط می خواهید دوباره راه اندازی کنید؟ به هر حال یک تبلیغ را تماشا کنید.
این خیلی سرگرم کننده است وقتی به پسرها یک الوهیت پرتاب می کنم آنها فقط 1 ضربه می زنند دیگر چیزی نیست من آن را خیلی دوست دارم
بازی خوب. اما همچنان خراب می شود
Fruit Block Friends Rekreacyjne lmbz
من به آن سه دادم زیرا تبلیغات زیادی در آن وجود دارد و چاقوها کار نمی کنند اگر سعی کنید آن را فشار دهید وقتی گفت می توانم آن را دریافت کنم
Hit Master 3D - Knife Assassin Akční cwfy
سرگرم کننده برای چند سطح. سپس همه چیز یکسان است. خمیازه!
خیلی سرگرم کننده است اما باید سخت تر شود...
بازی واقعا سرگرم کننده تنها مسئله تبلیغاتی است که بعد از 30 ثانیه یک تبلیغ دریافت می کنید، اما بازی واقعاً سرگرم کننده ای است که من کاملاً این بازی سرگرم کننده و عالی را توصیه می کنم.
Ort. ^70£&&&¥&^€%_
صد رصد عااااااااااااااااالی بودN😍🥰
به نظر من بازی واقعاً خوبی است، اما انبوه تبلیغات به نوعی آزاردهنده است، بنابراین بازی خوبی است که توصیه میکنم آفلاین بازی کنید!
این بازی را دوست دارم، با نصب این بازی نمی توانید اشتباه کنید.
گرافیک چهار ستاره ممکن است بهبود یافته باشد
Adventure بازی ها برای PC - ویندوز 11/10/8/7 و مک - دانلود رایگان
عالیه یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مراحل تکراری هست؟
نفل۹عرگنیمعپرخبیطکزر
fruit ninja: math master - Assam Don Bosco University
سرگرم کننده است، اما تبلیغات حال و هوا را خراب می کند
بهترین بازی ای که تا به حال آن را در تبلیغات دیده ام، اول فکر کردم که تقلبی است اما وقتی آن را بازی کردم دوستش داشتم و در سطح 53 یا 73 هیچ نقص یا لگ یا خرابی ندارد، من در سطح 87 هستم هرگز ندیدم که ... نتیجه گیری: این بهترین بازی است 😊😊👍🏻👍🏻
خیلی خوبه این بازی حتمان نصبش کنید دست سازنده اش دردنکنه زنده باشه😘😘😘😘
Hit Master 3D - Knife Assassin - برنامهها در Google Play
خوبه ولی خیلی طول میکشه تا بلا بیاد از سازنده محترم خواهش مندم که ای مشکل را حل کند
بازی متفاوت، به نوعی سرگرم کننده است، اما دلیل امتیاز پایین تبلیغات مداوم است. وقتی در حال باز کردن قفل چیزی هستید، میتوانم تماشای یک تبلیغ را درک کنم، اما داشتن یک تبلیغ کامل و غیرقابل رد شدن بین هر سطح بسیار زیاد است.
نپنخ ذات
خیلی خوبه
این بازی جالب است و همچنین از این بازی برای گذر زمان استفاده می شود
Hit Master 3D Bıçaklı Suikast Aksiyon ihwu
خسته کننده خیلی سریع تکرار می شود و کار زیادی نمی توانید انجام دهید در وهله اول فقط عروسک هایی را نشانه می گیرید که آهسته تر از مادربزرگ شما راه می روند.
بازی شگفت انگیز. گرافیک خوب بسیار خنده دار
گپ
گرافیک این بازی uBgraDe خوب است و 60 امتیاز برای گرافیک می دهد
این همه که n سپس برخی. به این ترتیب که فقط یک تخته چرخان نیست بلکه بیشتر به آن اهمیت می دهد. جزئیات بیشتر با بازی بیشتر. تا آن زمان آن را امتحان کنید
بهترین بازی تاریخ!!!!!! ویرایش کنید، یک روز است که من آن را پخش میکنم، هر تبلیغی را که دارم خیلی پرش میکنم یا روی گوشی من خراب میشود، بنابراین من هم به آن پاسخ میدهم، برخی از تبلیغات هرگز اجازه ندهید رد شوم، لطفاً همین الان آن را درست کنید!😀😡😀😀
خوبه عالی
بازی خوبی هست نیست هست هستنیسه لاشی چیمیگی فازت چیه
عرافان
بد نی اخه به درد نخوره
من در سطح 87 هستم و سعی میکنم به کشتیها بروم در حال حاضر افراد بد را کشتهاند و بازی تا پایان سطح I Uninstaller و نصب مجدد پیش نمیرود، این باعث میشود از اول شروع کنم.
سرگرم کننده است اما تکراری است. گاهی اوقات ممکن است خسته کننده شود.
اوکی
این بازی خیلی خیلی بده
این بازی بسیار سرگرم کننده است و مجبور شدم آن را حذف کنم