Post by memeddbitfoapel on Mar 14, 2022 7:46:12 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ DexPro - Gen 1 à 8 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DexPro - Gen 1 à 8 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање токена ▞▞▞
▞▞▞ DexPro - Gen 1 à 8 2022 version ▞▞▞
Вау тако супер, молим вас наставите са ажурирањем овако 😊😊
Одлично, али не приказује Гигантимак од
Исправите правописне грешке на уводном екрану
Волите апликацију заиста најбољу апликацијупппппппппппппппппп
Луда апликација само подигните програм за прављење журки и направите сјајан режим гледања и Покемон го би могао бити леп додатак, али то није предлог за који се залажем
Веома корисно за играње старијих игара
Волим ову апликацију
Неке способности су замениле описе у погрешном роду.
Ова апликација је тако сјајна зато сам јој дао 5 звездица
Апликација је била одлична пре ажурирања. Плаћање неког садржаја је у реду (ипак, не бих га све закључао иза зида.) Био бих спреман да платим, али све што могу да купим је проширење Сворд/Схиелд. Ниједна од других опција ме не тражи да платим након што кликнем на њих. Укључује све пакете и проширења. Права штета.
Иако је ово била добра апликација, платни зид је оно што ми је забрљало, управо сам добио Покемон мач, па када сам хтео да завршим покедекс, нисам могао то да урадим јер је мој ген био 0,99 центи, разумем да ти треба новац, али да ли је то било заиста је неопходно да се ово стави тако нагло и и ген7 зашто не би ген 8 онај око којег сви толико хлапе
Дивно, али не каже
DexPro - Gen 1 à 8 Har xil ircr
Било је добро, сада морате да платите још покедекса
Заиста ми се свиђа шта радите са апликацијом. Али тим буилдер би се могао оптимизовати јер тренутно не вреди користити у односу на друге тим буилдере. Могу веома да ценим како је тим билдинг бесплатан за свсх
Превара. Просто и једноставно.
Искрено, могу у потпуности да видим зашто многи воле ову апликацију, веома је информативна и генерално веома добра. Приказује сусрете на свакој рути сваке игре са % вредностима. Мој једини проблем је што морате да купите пакет да бисте направили тимове у другим верзијама игара, али морате некако да зарадите тако да их више не кривим за то. Међутим, кориснички интерфејс ми се чини помало лошим, али ово може бити само преференција. То је добра апликација за покемоне у целини, али радије користим друге у више прилагођеном смеру
Тако је цоол видети све врсте покемона у игрици
У реду, ово је савршено, надамо се да ће се ускоро појавити покемон теам буилдер.По мом мишљењу и чињеници, ово је сјајно и зато што сам намеравао да користим друге апликације, али ви и чланови сте радили на потпуно новој покедек апликацији. Хтео сам да ти кажем хвала. 😁 У стварности: имам 18 година
Ова игра је на неки начин била од помоћи, али...мислим да јој треба више
То је од велике помоћи лове ит пар буба осим што је волео
Добро, али нисам могао да пронађем информације о нивоу еволуције сваког покемона... И то је све што сам желео да знам....Апликација је добра, али нема све покемоне и податке можете ли је направити тако да има све покемоне и податке, молим вас
Најбољи покедек је да нађете било ког покемона у овоме. Волим да ово користим
Волим изглед апликације која је једноставна за коришћење, волео бих да имам сјајне слике и гигантимакс форме, али ће ми помоћи у свим другим потребама
Одлична апликација, надамо се да ће добити ажурирање где можете да проверите које покемоне сте ухватили
Skullgirls: Fighting RPG Akció myi
Ја сам заљубљен. Имам 361 од 400 у свом покедек-у и стално се пребацујем напред-назад на веб-сајтовима да пронађем локације за оне које ми недостају. Ово ће бити веома згодно. Хвала вам!
Уживам у томе, али само желим да знам ЕТА за тим буилдер. Неки сетови покрета на покемонима су искључени.
Сад је срање, мислио сам да сам нашао 1 апликацију која је бесплатна са св сх, али не морам да је купим
Ово је фантастична апликација, али молим вас у овој апликацији сви Покемони су ту, али гигантамакк Мелметал није тамо
Свиђа ми се и знам информације о покемонима. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😁
Било је веома корисно и ако имате проблем, само га решите и за неколико дана ће вам одговорити
Још нисам преузео и пишем ову рецензију бц. Никада ми не дозвољава да прегледам без преузимања, тако да да, и желим да добијете преузимања па сам направио 5 звездица
За ген8? Лол и ни на који начин нећу платити за ствар. Желите ли да наплатите? Купите апликацију за коришћење.
Свиђа ми се апликација и желео бих да надоградим, али не прецизира шта вам свака надоградња игре даје.
DexPro - Gen 1 à 8 Библиотеке и презентација gmo
Изгледа прилично добро, за сада садржи много добрих информација. Ипак, предлажем неколико ствари: 1. Додајте сјајне спрајтове 2. Додајте тајне употребе за предмете као што су Риверстоне пролази природа 3. Зашто сваки покемон показује атт 3 за ев принос?
Свиђа ми се ова игра јер могу да правим журке у њој и зато ћу јој дати оцену пет звездица
Сјајно само што треба да нам каже да ли треба да добијемо предмете. а род још није готов, такође треба да блиста. Али осим тога, одлично је.
Некада је било добро, али су блокирали многе ствари иза паивалл-а 😡
Заиста добијате својих 5 звездица као што сте обећали, хвала вам, толико ми се ово свиђа, захвалан сам на томе
Коначно сам пронашао апликацију о покемонском мачу и штиту. Али можете ли да додате функцију о приказивању Динамак образаца покемона, молим вас. Али апликација је и даље одличан посао за израду👍👍👍.
Морате платити за друге регионе.Заборавили су Веедле
Коначно сам схватио како да приступим целом Ген 1 дек-у, у почетку веома збуњен. Зашто не можете нормално да му приступите, никад нећу сазнати.
Одличан покедек са најбољим избором Покемон сприте-ова, једино што недостаје је тим за изградњу и мапе региона, ако ове ствари дођу у ову апликацију, онда ћу дати пет звездица и такође препоручити ову апликацију својим покефан пријатељима